
COLD BUFFÉ
Smoked Ham
Chili & Lime Herring
Potato w. Dill & Parmesan
Slider bread
Nachos
Texas Mimosa
Cornichons
Pickles
Coleslaw
Chili Mayo
BBQ-Sauce
WARM BUFFÉ
Chili & Cheddar Sausage
Pulled Pork
Brisket Meatballs
Chicken Wings
Omelette w. Salsa
Roasted Potatoes
Pit Beans
DRINKS & DESSERT
Breadpudding
Fruit Pie
Snickers cake
Fudge
Marshmallows
Vanilla sauce
Whipped cream
Coffee (from Löfbergs)
Mixed Fruitjuice
Extra:
2 st American pancakes
w. jam, whipped cream
& Marshmallows
59kr
RÅVARAN & HANTVERKET
Vi väljer ut våra köttdetaljer med omsorg utifrån kvalité.
För er som är nyfikna:
Brisket kommer från Beretta Farms (CA)
Baby Back Ribs kommer från Finland
Allt annat kött på menyn kommer från Sverige (Närke, Skåne och Värmland)
Varje morgon 06:00 tänder vi upp våra smokers med rödek och låter tempen stiga till ca 120 grader innan det rubbade köttet går in i röken. Det tar allt från 4-10 timmar beroende på styckningsdetalj innan vi kan servera våra gäster.
Är du nyfiken hur vi gör? Hugg oss så berättar och visar vi vi gärna!
Självklart vill vi att alla barn ska få prova riktig BBQ så därför har vi alltid en barnmeny.
Vi har drop in på restaurangen men är ni fler är 8 personer i sällskapet kan ni boka bord, klicka HÄR för att komma till bokningssidan.
Hela menyn går att få som Take Away, kom ner och beställ på plats.
Varmt välkomna till oss!