FW0A6385_red.jpg

JOBBA HOS OSS

Bli en del av vårt engagerade team!

 

AKTUELLA TJÄNSTER

FW0A6600_red.jpg

Servitör/Servitris

Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.

Som Servitris/Servitör hos oss arbetar du hela tiden för att få våra gäster att känna sig välkomna och uppmärksammade. Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo.
Du är intresserad av mat & dryck och trivs i en miljö som ställer höga krav. Du är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!
LÄS MER/SÖK TJÄNSTEN (KLICKA HÄR)

IMG_4833-scaled.jpg

Assisterande restaurangchef

Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en assisterande restaurangchef.
Som assisterande restaurangchef ansvarar du för driften och det dagliga arbetet i service. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!
LÄS MER/SÖK TJÄNSTEN (KLICKA HÄR)

FW0A6658_red.jpg

Souschef

Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass!

Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Som Souschef hos oss ansvarar du för driften och det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvalitet i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet och produkten. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!
LÄS MER/SÖK TJÄNSTEN (KLICKA HÄR)

 

IMG_9134_Julins-Backyard-Barbecue_Fotograf-Sofie-Skold-1.jpg

Kock

Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg.

För att trivas som kock hos oss har du erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en miljö som ställer höga krav. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Vi söker nu extrapersonal som kan starta relativt omgående och kan jobba fram till årsskiftet. Vi är även i behov av extrapersonal under sommarsäsongen juni-augusti.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!
LÄS MER/SÖK TJÄNSTEN (KLICKA HÄR)

HOME DINNER