FW0A6385_red.jpg

JOBBA HOS OSS

Bli en del av vårt engagerade team!

 

AKTUELLA TJÄNSTER

Souschef

Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass!

Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Som Souschef hos oss ansvarar du för driften och det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvalitet i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet och produkten. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 

FW0A6658_red.jpg

Kock

Allt vi producerar i köket är gjort med stolthet, kärlek och omsorg.

För att trivas som kock hos oss har du erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en miljö som ställer höga krav. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om vårt mathantverk. Vi söker nu extrapersonal inför sommarsäsongen 2024.

Vi gör löpande urval så sök tjänsten redan idag!

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

IMG_9134_Julins-Backyard-Barbecue_Fotograf-Sofie-Skold-1.jpg

Serveringspersonal

Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.

Som Servitris/Servitör hos oss arbetar du hela tiden för att få våra gäster att känna sig välkomna och uppmärksammade. Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo.

Nu söker vi duktiga medarbetare till service som vill jobba extra under kvällar, helger och högsäsong.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

FW0A6600_red.jpg
HOME DINNER