
THE REAL DEAL
PITMASTER PLATE, 820kr
(Rek för 2 pers)
Baby Back Ribs
Cheddar & Chili Sausage
Pork Belly
Turkey
Pulled Pork
+Sides
(Nachos, Brioche bread, Coleslaw, Pickles, Pico de Gallo, Cheddar, Jalapeños, Spicy Cheese, Chili mayo, Creme fraiche & One hot side of your choice.)
PLATES
BBQ PLATE, 320kr
Baby Back Ribs
Cheddar & Chili Sausage
Pork Belly
Pulled Pork
Choice of Hot Side
(Creamed Corn, Pit Beans or Baked Potato)
Coleslaw
Pickles
BBQ-Sauce
BEEF & CHICKEN PLATE, 240KR
Mini slider w. Chopped Beef
(Chilimayo, Pickled cucumber & BBQ Sauce)
Chicken thigh
Choice of Hot Side
(Creamed Corn, Pit Beans or Baked Potato)
Coleslaw
Pickled Onion
BBQ-Sauce
BBQ PLATE (VEGAN), 320kr
Jackfruit
Vegan Burnt Ends w. Orange
Mango & Chili Skewer
Soya Sausage
Choice of Hot Side
(Baked Potato or Pit Beans)
Pickles
BBQ-Sauce
SPECIALS
Brisket Potato, 195kr
Brisket, Baked Potato, Cheddar, Creme Fraiche, BBQ-Sauce, White Onion, Jalapeno
Carnitas, 150kr
Pulled Pork, Nachos, Cheddar, Creme Fraiche, BBQ-Sauce, Pico de Gallo, Jalapeno
VEG/VEGAN Option: Jackfruit
Backyard Sandwich, 130kr
Choice of meat: Pulled Pork / Porkbelly / Chicken / Brisket +65kr
Brioche, Chilimayo, Salad, Cheddar, White onion, Jalapeno
VEG Option: Jackfruit
Bean Chili w. Nachos (VEG), 165kr
Bean Chili, Creme Fraiche, Cheese, White Onion, Jalapeños, Chives & Nachos
OBS! Can be made VEGAN!
Meat by the pound
(Always on the menu)
KIDS, SIDES & DESSERTS
Kids Backyard Sandwich w. Pulled pork, 90kr/st
Kids Carnitas (Nachos, Pulled Pork, Cheddar, Creme Fraiche, BBQ-sauce, Pico de gallo), 90kr/st
Kids Creamed Corn w. Meat (Pulled Pork/Pork Belly/Baby Back Ribs), 90kr/st
HOT SIDES
Creamed Corn w. Onion & Jalapeños, 40kr
Pit Beans, 40kr
Baked Potato w. herb butter, 50kr/st
DESSERTS
Pecan Pie w. Whipped Cream, 85kr
Breadpudding w. Vanilla Ice Cream, 75kr
Brownie w. Dulce Leche, 65kr
Pie of the day w. Vanilla Sauce & Whipped Cream, 65kr
Vanilla Ice Cream, 25kr
Ice Cream Topping, 8kr/st
RÅVARAN & HANTVERKET
Vi väljer ut våra köttdetaljer med omsorg utifrån kvalité.
För er som är nyfikna:
Brisket kommer från Beretta Farms (CA)
Baby Back Ribs kommer från Finland
Allt annat kött på menyn kommer från Sverige (Närke, Skåne och Värmland)
Varje morgon 06:00 tänder vi upp våra smokers med rödek och låter tempen stiga till ca 120 grader innan det rubbade köttet går in i röken. Det tar allt från 4-10 timmar beroende på styckningsdetalj innan vi kan servera våra gäster.
Är du nyfiken hur vi gör? Hugg oss så berättar och visar vi vi gärna!
Självklart vill vi att alla barn ska få prova riktig BBQ så därför har vi alltid en barnmeny.
Vi har drop in på restaurangen men är ni fler är 8 personer i sällskapet kan ni boka bord, klicka HÄR för att komma till bokningssidan.
Hela menyn går att få som Take Away, kom ner och beställ på plats.
Varmt välkomna till oss!