IMG_9134_Julins-Backyard-Barbecue_Fotograf-Sofie-Skold-1.jpg

SÖK JOBBET SOM KOCK

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men jobbar även med catering och andra events som rör BBQ.

Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!

Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med kockar inför sommarsäsongen 2024 .

Varaktighet
Vår och Sommarsäsongen 2024

Anställningsform
Behovsanställning

Krav
Erfarenhet från liknande roll
B-Körkort

Lön
Fast månads, vecko eller timlön

Adress
Östanvindsgatan 1, Karlstad

Kontakt
Sanne Hallor
sanne@julinsbbq.se
079-0061550

Vi gör löpande urval så kom in med din ansökan redan idag!

SÖK JOBBET SOM KOCK HÄR

OM JOBBET

Egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du har erfarenhet från arbete i kök. Du är en prestigelös, positiv person som är snabb, noggrann och ambitiös – trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt.

Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov.

Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kök, mise en place, hantera och förbereda styckningsdetaljer, tillredning av såser, rubs och tillbehör, städ och disk. Du kommer även i ordningställa och rulla iväg med vår Foodtruck på olika uppdrag. På sikt får du möjlighet att lära dig att jobba med våra två olika smokers – en offset smoker från Millscale och en Oiler pit J&R från Texas.

Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.

HOME DINNER