FW0A6600_red.jpg

SÖK JOBBET SOM SERVERINGSPERSONAL

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absoluta toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla.
Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!

Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi rekryterar nu extrapersonal inom service inför våren och sommaren 2024.

Varaktighet
Vår och Sommarsäsongen 2024

Anställningsform
Behovs eller timanställning

Krav
Erfarenhet från liknande roll

Lön
Fast månads, vecko eller timlön

Adress
Östanvindsgatan 1, Karlstad

Kontakt
Malin Julin
malin@julinsbbq.se
070-770 60 70

Vi gör löpande urval så kom in med din ansökan redan idag!

SÖK JOBBET HÄR

OM JOBBET

Som Servitris/Servitör hos oss arbetar du hela tiden för att få våra gäster att känna sig välkomna och uppmärksammade. Du är en positiv person som har hög arbetsmoral, är driven och trivs med ett högt arbetstempo. Du är serviceminded och har glimten i ögat. Du är Representativ, flexibel, noggrann samt stresstålig. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du är intresserad av mat och dryck. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära – och bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Du är uppmärksam på detaljer och är bra på att bemöta och tillmötesgå gästers individuella behov. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom servis/servitör/bar/kassa.

Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Arbetsuppgifter
Du tar hand om våra gäster på bästa sätt och guidar dem genom sin vistelse hos oss. Bordsservering, avdukning av bord, disk och städ. Arbete i kassa där du rekommenderar mat och dryck samt har kunskap om produkter i vår BBQ-shop. Arbete i bar, servera dryck och blanda drinkar.

Schemat är varierat med dag/kväll/helgpass, dock övervägande kväll och helg.

I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev där du berättar om dig själv, dina tidigare erfarenheter av branschen och beskriver på vilket sätt du skulle kunna vara en tillgång för oss.

Vi gör löpande urval så kom in med din ansökan redan idag!

HOME DINNER