FW0A6658_red.jpg

SÖK JOBBET SOM SOUSCHEF

Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men jobbar även med catering och andra events som rör BBQ.

Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt!

Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en souschef.

Omfattning
100%

Varaktighet
Tillsvidare

Anställningsform
Provanställning/Tillsvidareanställning

Krav
Erfarenhet från liknande roll
B-Körkort

Lön
Fast månads, vecko eller timlön

Adress
Östanvindsgatan 1, Karlstad

Kontakt
Anders Julin
anders@julinsbbq.se
073-5281427

Inkom med ansökan senast 29 Mars 2024

SÖK JOBBET SOM SOUSCHEF HÄR

OM JOBBET

Egenskaper
Du är noggrann och ambitiös – trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära, och att bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av att leda ett team, du har haft en roll som inneburit personalansvar samt mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet, dig själv och produkten.

Du ansvarar för
Operativt och administrativt leda det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvaliteten i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Kompetensutveckling, upplärning av ny personal och teamarbete i köket.

Tjänsten innefattar
Nära samarbete med chef, delaktighet i beslut som gäller verksamhetsutveckling och produktutveckling. Implementera fattade beslut i verksamheten och i den dagliga driften. Du kommer att få lära dig att jobba med våra två smokers – en offset smoker från Millscale och en Oiler pit från J&R, båda importerade från Texas.

Arbetstiden är varierad med morgon, dag, kväll och helgpass. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning.

Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi avser att tillsätta tjänsten under april månad. Vi ser fram emot din ansökan.

HOME DINNER