Skarmavbild-2024-03-15-kl.-13.51.15.png

STORA MÖTEN

BOKA ER KONFERENS HOS OSS

DAGS FÖR KONFERENS? BOKA IN ERT STORA MÖTE HOS OSS

Boka in er nästa konferens hos oss!
Kombinera ert stora möte med härligt mingel och Texas BBQ. Vår stora restauranglokal har möjlighet att ta emot ca 100 personer. Läs mer om möjligheterna till konferens i Texas fast i Värmland. Varmt välkomna till oss!

SKICKA FÖRFRÅGAN

IMG_2564-scaled.jpg

Konferens

Är ni mellan 50-100 personer och ska ha konferens är vi rätta stället för er!
Vi anpassar lokalen för konferens och ni får tillgång till en kraftfull projektor, duk (4×3 meter) och ljudsystem. Självklart träffas vi inför er konferens och går igenom förutsättningar och önskemål för att ert stora möte ska bli så lyckat som möjligt.

IMG_2808-scaled.jpg

Mingel och Fika

Vad är en bra konferens utan mingel och gott fika!
Utifrån ert schema anpassar vi pauserna och fyller dom med ny energi. Vi bakar alltid eget fika och brygger gott kaffe från Löfbergs kafferosteri. Självklart kan vi göra matiga mackor, servera frukt och bjuda på kylda drycker utifrån önskemål. Mellan konferens och middag kanske det är dags att höja tempen och ta en öl eller ett glas vin tillsammans med goda tilltugg. Vi är öppna för att ta fram olika förslag för att göra er dag fantastisk.

IMG_3052-scaled.jpg

Texas BBQ Dinner

Avsluta konferensen med autentisk Texas BBQ!
Efter konferensen kommer ni känna doften av nyrökt kött från vår Smoker. Tillsammans med era kollegor slår ni er ner vid dukat bord och gör er redo för en bombastic middag i sann Texas-anda. Vi kommer ut till borden med stora fat med Texas BBQ där ni äter er middag sharing style. Tillsammans med våra goda drycker och härlig musik från högtalarna gör vi middagen till en matupplevelse ni sent kommer glömma.
OBS! Vill ni ha livemusik under middagen så kan vi arrangera det.

Hör av er för mer info och bokningsförfrågan!

SKICKA FÖRFRÅGAN

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL BOLLA IDEÈR?

Slå mig en signal på 054-2021201
eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär.
/Anders Julin

KONTAKTFORMULÄR

HOME DINNER