nikolay-kovalenko-colin-viessmann-66r7PAK1Qy0-unsplash-scaled.jpg

BBQ LUNCH
Pris: 135kr incl. Coffe & Cake

1. Choose Your Course

LOADED POTATO
Baked Potato, Herb Butter, BBQ-Sauce, Garlic Mayo, White Onion, Pickled Cucumber & Spring Onion
Served with Coleslaw on the side

BACKYARD NACHOS
Nachos, Garlic Mayo, Creme Fraiche, BBQ-Sauce, Pickled Onion, White Onion & Chives

MEXICAN POTATOES
Roasted Potatoes, Jalapeno & Lime Mayo, Salsa, Roasted Corn, Springonion & Jalapeños.

BACKYARD SANDWICH
Brioche, Chilimayo, Salad, BBQ-Sauce, Pickled Cucumber & White onion.
Served with Potatochips on the side

Vissa dagar kommer vi även ha delar av vår kväll/helgmeny öppen under lunch.

Med reservation för ändringar av menyn

2. Add the meat you like to your course!

Pulled Pork
Pork Belly
Pulled Chicken
Chopped Beef ( +30kr)
Jackfruit (Veg)

Allergi/Specialkost
Vi gör vårt yttersta för att alla ska uppskatta att besöka oss och lägger därför stort vikt vid att anpassa maten efter allergier och önskemål om specialkost. 
Ring oss på 054-4540650 eller maila smokehouse@julinsbbq.se för frågor inför ert besök.

RÅVARAN & HANTVERKET

Vi väljer ut våra köttdetaljer med omsorg utifrån kvalité.
För er som är nyfikna:
Brisket kommer från Beretta Farms  (CA)
Baby Back Ribs kommer från Finland
Allt annat kött på menyn kommer från Sverige (Närke, Skåne och Värmland)

Varje morgon 06:00 tänder vi upp våra smokers med rödek och låter tempen stiga till ca 120 grader innan det rubbade köttet går in i röken. Det tar allt från 4-10 timmar beroende på styckningsdetalj innan vi kan servera våra gäster.
Är du nyfiken hur vi gör? Hugg oss så berättar och visar vi vi gärna!

Självklart vill vi att alla barn ska få prova riktig BBQ så därför har vi alltid en barnmeny.

Vi har drop in på restaurangen men är ni fler är 8 personer i sällskapet kan ni boka bord, klicka HÄR för att komma till bokningssidan.

Hela menyn går att få som Take Away, kom ner och beställ på plats.

Varmt välkomna till oss!

HOME DINNER