
BBQ LUNCH
Pris: 135kr incl. coffe & cake
Pulled Pork Potato
Pulled Pork, Baked Potato, Chilimayo, Creme Fraiche, BBQ-Sauce, White Onion, Spring onion & Chives
VEG Option: Jackfruit
Carnitas
Pulled Pork, Nachos, Garlic Mayo, Creme Fraiche, BBQ-Sauce, Pickled Onion, White Onion & Chives
VEG/VEGAN Option: Jackfruit
Backyard Sandwich
Choice of meat: Pulled Pork / Porkbelly / Chicken
Brioche, Chilimayo, Salad, BBQ-Sauce, Pickled Cucumber & White onion,
VEG Option: Jackfruit
Open Taco x2
Tortilla, Pulled Chicken, Salad, Salsa, Creme Fraiche, White Onion & Spring Onion
+Nachos & Pit Beans
Turkey Salad
Turkey, Salad, Tomatoes, Onions, Alabama white Sauce, Potato Chips, Parmesan, Chives
Bean Chili w. Nachos (VEG)
Bean Chili, Creme Fraiche, Cheese, White Onion, Jalapeños, Chives & Nachos
OBS! Can be made VEGAN!
Vi kommer även ha delar av vår kväll/helgmeny öppen under luncher.
Med reservation för ändringar av menyn
RÅVARAN & HANTVERKET
Vi väljer ut våra köttdetaljer med omsorg utifrån kvalité.
För er som är nyfikna:
Brisket kommer från Beretta Farms (CA)
Baby Back Ribs kommer från Finland
Allt annat kött på menyn kommer från Sverige (Närke, Skåne och Värmland)
Varje morgon 06:00 tänder vi upp våra smokers med rödek och låter tempen stiga till ca 120 grader innan det rubbade köttet går in i röken. Det tar allt från 4-10 timmar beroende på styckningsdetalj innan vi kan servera våra gäster.
Är du nyfiken hur vi gör? Hugg oss så berättar och visar vi vi gärna!
Självklart vill vi att alla barn ska få prova riktig BBQ så därför har vi alltid en barnmeny.
Vi har drop in på restaurangen men är ni fler är 8 personer i sällskapet kan ni boka bord, klicka HÄR för att komma till bokningssidan.
Hela menyn går att få som Take Away, kom ner och beställ på plats.
Varmt välkomna till oss!